Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Albaiulienii merită un stadion european

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul golgheter al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, Dan Găldean, s-a alăturat proiectului meu privind refacerea Stadionului “Unirea”, pentru ca el să redevină ce a fost cândva, un punct de atracţie pentru tineri, pentru iubitorii de sport.

Mircea Trifu01Am avut marea bucurie să primesc sprijinul acestui mare sportiv, o prezenţă remarcabilă a fotbalului albaiulian, un om care s-a implicat cu ani în urmă în fotbalul albaiulian, pentru a aduce Unirea Alba Iulia în elita fotbalistică a ţării. Am demarat, în ultima perioadă, mai multe acţiuni civice prin care să semnalez situaţia critică în care se află Stadionul “Unirea”, atât în mediul virtual, cât şi în presă.

Iată că Dan Galdean, fosta mare glorie a Unirii Alba Iulia, s-a alăturat acestor acţiuni şi sper să fim cât mai mulţi, la final, reuşind să realizăm ceea ce ne-am propus: renovarea în totalitate a stadionului şi a pistei de alergare. Acest simbol albaiulian – Stadionul “Unirea”, a fost lăsat în paragină de ani buni şi, mai mult decât atât, actualul primar a anunţat ferm că în ceea ce priveşte fenomenul fotbalistic el nu se mai implică, din cauza problemelor pe care le-a avut cu justiţia. Noi, albaiulienii, nu avem nicio vină că dânsul a fost anchetat de procurorii DNA!! Stadionul nu e al primarului, e al albaiulienilor!

Haideţi să organizăm şi să participăm împreună la acţiuni şi să susţinem o mai activă implicare a primăriei în sport! Andrei Socaci, în anul 1984, prin participarea sa la Olimpiada de la Los Angeles, a făcut cinste oraşului Alba Iulia. În acest an, Ana Rodean va alerga pentru Alba Iulia la Olimpiada de la Rio – Brazilia! Sportivii albaiulieni merită respectul nostru, iar noi, albaiulienii, merităm un stadion european! Haideţi să luptăm împreună pentru ca dorinţa noastră să se împlinească!

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala
Cod unic de identificare 24160366
La comanda lui Mircea Marian Trifu
Publicat de SC Unirea Pres SRL, editor ziarulunirea.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea