Rămâi conectat

Actualitate

Ovidiu Pănăzan – locul cinci la Campionatele Europene de powerlifting din Ucraina

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Ovidiu Pănăzan a ocupat locul 5 la total în limitele categoriei 83 de kilograme în cadrul Campionatelor Europene de Powerlifting, Seniori, competiţia ce se desfăşoară în această perioadă în localitatea Mariupol, Ucraina şi la care participă o delegaţie formată din 4 sportivi din România.

Legitimat la SCM Bacău, Pănăzan (foto, în centru) a terminat întrecerea europeană pe locul 5 în proba de genuflexiuni, locul 4 la împins, locul 6 la îndreptări, respectiv locul 5 la total. Revesz Levente (Argus Mag Timişoara) la categoria 93 kilograme a încheiat competiţia pe poziţia a 10-a la fiecare secţiune.

Ceilalţi competitori români concurează astfel: Sorin Cazacu  (Argus Mag Timişoara, cat. 120 kg) – astăzi, începând cu ora 17.00,  şi  Silviu Popşa (Argus Mag Timişoara, cat. +120 kg) – sâmbătă, începând cu ora 11.30.

Ne-am îndeplinit toate obiectivele federaţiei pe acest an, întrucât ne-am propus o clasare pe unul dintre primele 6 locuri, lucru pe care l-a izbutit Ovidiu Pănăzan”, a declarat Ioan Frăţilă, preşedintele Federaţiei Române de Powerlifting, organism ce are sediul în Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea