Rămâi conectat

Sport

Ovidiu Maier revine la… CSM Unirea Alba Iulia, într-o funcție administrativă! Lovitură de imagine pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ovidiu Maier, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria Unirii Alba Iulia, revine la… CSM Unirea Alba Iulia în această primăvară.

Maier a fost sâmbătă pe „Cetate” și a dat lovitura de începere a partidei CSM Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin, scor 4-0, care a parafat calificarea în play-off a „alb-negrilor”. Radu Urcan, directorul clubului albaiulian, i-a oferit pe gazon fostului fotbalist un tricou personalizat, cu numărul 14, acela purtat de Maier în perioada când a promovat cu Unirea în Divizia A.

Normal că aș vrea să pun umărul la Unirea Alba Iulia, indiferent de funcție. Nici nu contează prea mult ce rol voi avea, ideea este că există intenții să colaborăm, de la primarul din Alba Iulia și până la conducerea clubului. Mă bucură că oamenii s-au gândit la mine, este o propunere onorantă. Am jucat la Alba Iulia, am făcut performanță, am rămas atașat de Unirea Alba Iulia, am foarte mulți prieteni la club”, a spus Ovidiu Maier

„Motanul”, genialul fotbalistic din Ocna Mureș, va colabora cu divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, urmând ca zilele viitoare să fie stabilită concret forma de colaborare și funcția. „Ovidiu Maier și-a dat acceptul, iar zilele viitoare vom găsi modalitatea de colaborare. Maier a scris istorie pentru Unirea Alba Iulia, este, a fost și va fi alături de noi„, a confirmat Mihai Dăscălescu, președintele secției de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia, într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Ovidiu Maier a jucat la Unirea Alba Iulia în perioada 2002-2005, când s-a reușit prima promovare în Divizia A și echipa a terminat primul sezon în elită pe poziția a 6-a, cea mai bună clasare din istorie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea