Ovidiu Jidveian (ALDE): La parlamentare, Clement Negruț va fi salvat de PNL, pe principiul EBA. Olar și Răcuci vor fi sacrificați  

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Liderul ALDE Alba, Ovidiu Jidveian, susține că, la alegerile parlamentare, Clement Negruț va fi salvat de liberali și va obține un mandat de parlamentar, iar Corneliu Olar și Claudiu Răcuci vor fi sacrificați.

Ovidiu Jidveian ALDE02În concret, liderul ALDE Alba susține că deputatul Clement Negruț, care are un procent foarte mic, raportat la scorul PMP-ului, va fi ajutat de PNL. Cum? 10 voturi, pe fiecare secție, vor merge la PMP, de la PNL. Astfel, 10 liberali vor pune ștampila pe PMP, nu pe PNL, pentru ca Negruț să intre în Parlament.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Avem informații destul de certe că se va încerca salvarea domnului Negruț prin derivarea anumitor voturi de la PNL către dânsul. Va fi probabil sacrificat Corneliu Olar și Claudiu Răcuci (n.a. ei ar urma să ocupe locurile 2 și 3 pe lista PNL-ului la Camera Deputaților) pentru a-l salva pe Clement Negruț, tocmai datorită relației istorice dintre conducerea PNL și domnul Negruț”, a spus vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ovidiu Jidveian.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”10 voturi pentru fiecare secție să meargă la PMP. Avem informații clare că se va întâmpla acest aspect. Domnul Negruț are un procent mic ca persoană față de partid și nu va face suficiente voturi să intre la redistribuire”, a mai spus Jidveian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ioo 16 septembrie 2016 at 19:02

Jidveian, vesnicul candidat, vesnicul perdant.

Ilie 16 septembrie 2016 at 20:02

Ai ajuns țuțăru lu Lazăr ! Amaru tău !

axinte 16 septembrie 2016 at 20:44

…este clarvazator, are intuitie, si dupa cum puteti constata, dumnealui detine cheia, …scenariul posibil dintr-o multitudine infinita de alte posibilitati, …eu al cred pe cuvint,…

Intrusul 17 septembrie 2016 at 22:30

Mai Jidveiene, de ce nu ii „salvati” voi pe Olar si pe Racuci, ca tot strangeti in partid, scursorile?

Comentariile sunt oprite