Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ovidiu Decean şi Vasile Suciu, cu un picior la Facultatea de Informatică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB), a organizat zilele trecute proiectul „ITeam_net”. Subiectele au fost elaborate de cadre didactice de la Facultatea de Matematică şi Informatică a UBB. De asemenea, conform Regulamentului de admitere în învăţământul superior al acestei facultăţi, elevii care vor fi obţinut locul I, al II-lea sau al III-lea la această secţiune vor fi notaţi cu nota 10.00, care va avea o pondere de o treime din media de admitere, alături de media generală de la bacalaureat şi nota la matematică sau informatică de la BAC.
La concurs au participat aproximativ 100 de elevi pasionaţi de informatică de la prestigioase colegii naţionale din judeţele Transilvaniei, iar ca o recunoaştere a valorii şi rezultatelor constant bune şi Colegiul Naţtional „Titu Maiorescu” Aiud a participat cu un echipaj format din elevii Vasile Suciu (cls. a IX-a), Ovidiu Decean (cls. a X-a) şi Adrian Holom (cls. a XII-a), pregătiţi de către prof. Sorin Groza, un cadru didactic dedicat profesiei sale.
În condiţiile unui concurs de nivel ridicat, elevii de la colegiul aiudean au avut o prestaţie excelentă, obţinând premiul II şi medalie de argint prin Ovidiu Decean (premiul I nu s-a acordat), respectiv premiul III şi medalie de bronz prin Vasile Suciu, care au făcut astfel un pas important pentru admiterea la Facultatea de Matematică Informatică a UBB. Tuturor felicitări şi succes în continuare.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea