Rămâi conectat

Actualitate

Ordin de protecție și dosar PENAL pentru un bărbat din Câmpeni, care s-a îmbătat și și-a bătut soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Câmpeni au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat soția. Bărbatul are și dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 11 octombrie 2021, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, de către o femeie, de 58 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 68 de ani, și-ar fi agresat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea