Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ordin de protecție și dosar PENAL pentru un bărbat de 34 de ani din Răhău, care și-ar fi amenințat concubina cu bătaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Secției 7 Politie Rurala Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat concubina. Bărbatul este cercetat pentru amenințare.

La data de 04 iulie 2021, polițiștii Secției 7 Politie Rurala Sebeș au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din județul Dolj, care locuiește efectiv în localitatea Sebeșel, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Răhău, și-ar fi amenințat, cu acte de violență, concubina.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru amenințare, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat Petru Ioan Barbu, primarul comunei Vințu de Jos, a fost găsit spânzurat marți, 16 aprilie 2024. ”Astăzi în jurul orei 17.30, a fost un apel la 112 prin care am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 57 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea