Rămâi conectat

Curier Județean

Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie pentru un bărbat din Luduș care și-ar fi agresat concubina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din orașul Luduș a fost cercetat de politiști pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Pe numele său a fost emis dosar penal și un ordin provizoriu de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Polițiștii din Teiuș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

La data de 10 noiembrie 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii din Teiuș au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din orașul Luduș, județul Mureș, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu victima, ar fi lovit-o cu palma peste față.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile prin care i-a fost interzis să se apropie de victimă.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea