Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie pentru un bărbat din Luduș care și-ar fi agresat concubina

Un bărbat din orașul Luduș a fost cercetat de politiști pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Pe numele său a fost emis dosar penal și un ordin provizoriu de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Polițiștii din Teiuș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Elit ELIT

La data de 10 noiembrie 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii din Teiuș au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din orașul Luduș, județul Mureș, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu victima, ar fi lovit-o cu palma peste față.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile prin care i-a fost interzis să se apropie de victimă.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419