Orban, ”URECHEAT” de șeful ALDE Alba: „România trebuie și guvernată, nu doar politizată”

Paul Voicu - Primar 2020

Orban, ”URECHEAT” de șeful ALDE Alba: „România trebuie și guvernată, nu doar politizată”

Liderul ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr a criticat, vineri, Guvernul Orban, susținând că de la învestirea acestuia e prins într-o bătălie politică și „într-un festivism de preluare al funcțiilor”, având aceleași preocupări ca cele ale fostului Cabinet Dăncilă.

„România trebuie și guvernată, nu doar politizată. Criticam guvernul Dăncilă că e în campanie electorală și că nu se ocupă de treburile guvernamentale. Acum avem un alt guvern care trebuia să ia mai multe măsuri urgente, printre care și pregătirea bugetului pentru anul viitor. De aproape 2 săptămâni suntem prinși, din păcate, fie într-un festivism al preluării funcțiilor de miniștri, fie într-o bătălie politică pe care actualul guvern o duce cu fostul guvern în logica alegerilor prezidențiale”, a transmis, vineri, liderul ALDE din Alba Lazăr Ioan.

ELIT

Lazăr a sugerat că Guvernul și prim-ministrul ar trebui să se axeze mai mult pe soluții pentru țară și mai puțin pe declarații politice.

„Guvernul trebuie să înceapă să funcționeze așa cum trebuie, nu să se transforme într-un agent electoral pentru unul dintre candidați. În același timp, miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut, iar tot ce spun afectează viețile românilor și economia. Le-aș recomanda mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții pentru că suntem pe final de an, iar unele măsuri la care s-au angajat la învestire trebuie luate”, a mai precizat acesta

Mihail David - 2020

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...