Rămâi conectat

Politică Administrație

Orban, ”URECHEAT” de șeful ALDE Alba: „România trebuie și guvernată, nu doar politizată”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Orban, ”URECHEAT” de șeful ALDE Alba: „România trebuie și guvernată, nu doar politizată”

Liderul ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr a criticat, vineri, Guvernul Orban, susținând că de la învestirea acestuia e prins într-o bătălie politică și „într-un festivism de preluare al funcțiilor”, având aceleași preocupări ca cele ale fostului Cabinet Dăncilă.

„România trebuie și guvernată, nu doar politizată. Criticam guvernul Dăncilă că e în campanie electorală și că nu se ocupă de treburile guvernamentale. Acum avem un alt guvern care trebuia să ia mai multe măsuri urgente, printre care și pregătirea bugetului pentru anul viitor. De aproape 2 săptămâni suntem prinși, din păcate, fie într-un festivism al preluării funcțiilor de miniștri, fie într-o bătălie politică pe care actualul guvern o duce cu fostul guvern în logica alegerilor prezidențiale”, a transmis, vineri, liderul ALDE din Alba Lazăr Ioan.

Lazăr a sugerat că Guvernul și prim-ministrul ar trebui să se axeze mai mult pe soluții pentru țară și mai puțin pe declarații politice.

„Guvernul trebuie să înceapă să funcționeze așa cum trebuie, nu să se transforme într-un agent electoral pentru unul dintre candidați. În același timp, miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut, iar tot ce spun afectează viețile românilor și economia. Le-aș recomanda mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții pentru că suntem pe final de an, iar unele măsuri la care s-au angajat la învestire trebuie luate”, a mai precizat acesta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea