Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Opt persoane, la spital, după ce au participat la o nuntă organizată la un cămin cultural din Alba. Mâncarea, preparată inclusiv în gospodăriile mirilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a raportat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba că opt persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce au participat la o nuntă, la Căminul Cultural din comuna Șugag, acuzând probleme digestive. O singură persoană a rămas internată. La eveniment au participat 300 de consumatori.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-au prezentat în data de 28 octombrie începând cu ora 3 – 3.30, opt persoane cu dureri abdominale, grețuri, vărsături, (forme ușoare). Acestea au participat în data de 27 spre 28 octombrie la un eveniment (nuntă), care s-a desfășurat la Căminul Cultural din comuna Șugag. Pentru consult de specialitate au fost îndrumați spre secția de boli infecțioase unde, în urma evaluării clinice, a fost internată o singură persoană.

Mâncare a fost preparată conform declarațiilor mirilor și ale administratorului căminului atât în gospodăria mirilor cât și în bucătăria Căminului Cultural.

În acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control a efectuat verificarea condițiilor igienico-sanitare și a recoltat probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie a efectuat ancheta epidemiologică. Probele alimentare sunt în lucru.

Formele de manifestare ale pacienților au fost ușoare și medii, iar evoluția favorabilă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea