Opt permise de conducere reținute și 5 certificate de înmatriculare retrase de polițiștii din Alba în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere. În două zile au fost controlate sute de autovehicule și au fost constatate 85 de abateri contravenționale.

În perioada 29 – 30 aprilie 2020, polițiștii rutieri și cei de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere și creșterea siguranței traficului, fiind vizate toate categoriile de autovehicule, inclusiv cele înmatriculate în alte state.

ELIT

Astfel, au fost verificate 797 de autovehicule, din care 58 înmatriculate în alte state și au fost constatate 85 de abateri de natură contravențională,  din care 5 au fost aplicate conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state.

De asemenea a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, au fost reținute 8 permise de conducere  și retrase 5 certificate de înmatriculare.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...