Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Oprit de polițiști când „fura” mireasa: Ce pedeapsă a primit un jandarm din Alba, prins beat la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oprit de polițiști când „fura” mireasa: Ce pedeapsă a primit un jandarm din Alba, prins beat la volan

Un subofițer de jandrami din Alba a fost condamnat de magistrații Tribunalului Militar Cluj Napoca la 1 an şi 3 luni închisoare, cu amânarea executării, pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

S-a reţinut, în esenţă, prin actul de sesizare al instanţei că, la data de 18.09.2022, în jurul orei 00:41, inculpatul plutonier, din cadrul I.J.J. Alba, a condus autoturismul având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bărbatul a fost oprit în trafic de către organele de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Aiud -Serviciu Rutier, în timp ce se afla la volanul autovehiculul. În acest context, întrucât acesta emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testului specific în vederea stabilirii alcoolemei. Astfel, utilizându-se aparatul alcootest, s-a procedat la testarea inculpatului, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În esenţă, a arătat că în data de 18.09.2022, a fost la un eveniment, respectiv o nuntă la o rudă mai îndepărtată. La evenimentul respectiv a consumat băuturi alcoolice, câteva pahare de vin, fără a mai reţine exact câte anume, iar în jurul orelor 00:40 mireasa l-a rugat să o ducă la un alt local, aflat la aproximativ 50 m, peste o vale de locaţia respectivă, fiind vorba de o tradiţie numită „furatul miresei”. Întrucât afară ploua foarte tare, a luat autoturismul personal şi s-au deplasat pe str. Meseriaşilor din Aiud, moment în care a fost oprit de organele de poliţie. A luat la cunoştinţă de rezultatului buletinului de analiză toxicologică pe care a arătat că nu îl contestă.

Decizia poate fi contestată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea