Rămâi conectat

Politică Administrație

Oportunitate pentru tinerii din Alba! Târgul Voluntariatului, 18 mai, în fața Catedralei Ortodoxe din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

afis targ voluntariTârgul Voluntariatului – VOLUNTEXPO 2014 se desfășura duminică, 18 mai 2014, în fața Catedralei Reîntregirii începând cu ora 17, eveniment în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2014.

În cadrul acestei activități, ONG-urile participante (Centrul Județean de Voluntariat Alba, Asociația Alumni UAB, Fundația Comunitară Alba, Asociația SM SPEROMAX ALBA, RYMA, CICOC UAB, Grup Informal Concordia Cicoc, etc.) se vor prezenta cu oferta lor de activități, dar și cu „joburi” de voluntar de care au nevoie pentru implementarea acestora.

Tinerii dornici de activități de voluntariat sunt invitați să-și „depună” CV-ul la unul sau mai multe ONG-uri intrând în contact cu reprezentanții acestora.
Târgul Voluntariatului – VOLUNTEXPO 2014 este deschis tuturor organizațiilor din județul Alba precum și tuturor tinerilor care doresc să facă voluntariat. Activitatea este inclusă în proiectul „Voluntar Implicat și Pregătit” (VIP) finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea