Opinie a președintelui Partidului Phralipe al Romilor cu privire la evenimentele violente din ultima perioada

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Omul de afaceri albaiulian, Călin Pădurean, care este președintele Partidului Phralipe al Romilor a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cu privire la evenimentele ce s-au petrecut în țara noastră, în ultima perioadă, vorbind despre „libertatea” pe care romii o au „în sânge”.

„Dacă nu erau țiganii să facă scandal, politicienii ne țineau închiși în case încă patru luni cel puțin, așa că trebuie să recunoașteți că țiganii au fost cei curajoși în această perioadă, iar românii s-au revoltat doar din spatele tastaturii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Țiganii au fost amendați, bătuți, discriminați, sper ca reprezentanții lor din parlament să se autosesizeze, că până acum nu a apărut nici un bulibașă să vorbească despre aceste abuzuri asupra țiganilor, despre faptul că poliția a intrat în curțile oamenilor și i-au bătut!!!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Haideți să vedem și partea bună a acestei etnii, țiganii au libertatea în sânge, ei nu sunt oi în turmă așa cum sunt majoritatea românilor!!!”, a scris președintele PPR pe pagina sa de Facebook.

Surse: facebook – Padurean Calin

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

dolfi 23 aprilie 2020 at 11:46

Vai saracii de ei cat sunt ei de nevinovati!

Tovarase, lasa-ne cu „partea buna a acestei etnii” ca toata Europa le-a cunoscut „traditiile” si „libertatea din sange”, fobia fata de lege, munca si corectitudine!

I-au gasit pe romani de prosti! Aia ii singura problema.

Nici paine fara munca, nici munca fara paine!

Magdici Elena 23 aprilie 2020 at 21:29

Tupeul este la cote maxime la aceasta etnie .Ei ,prin comportamentul lor,sunt vinovati de raspandirea acestui virus.In masura mai mare decat restul romanilor.Dar este bine ca recunoaste ca tiganii nu au respectat regulile si restrictiile.

Comentariile sunt oprite