Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Operațiunea „Canalul de garda” în Alba Iulia: Lucrări de curățare la canalul care pleacă de la Schit și traversează orașul pe la Kaufland-Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, laudă proiectul de curățare a canalizării care traversează orașul începând de la Schit si până la Kaufland-Micești.

„Zis si facut! Asta e formula prin care se poate rezolva cu adevărat ceva.

Revin cu imagini de la operațiunea „Canalul de garda”. Pleacă de la Schit și traversează orașul pe la Kaufland-Micești. E o problema care trebuia rezolvată, cu impact asupra câtorva mii de albaiulieni. Cei care-l curăță au nevoie, în continuare, de acces pe proprietăți private.

Prefer, oricând, să pot bifa ce arde, decât modul „încins” în care-și duc unii campania.” A declarat într-o postare viceprimarul Voicu Paul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea