Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

OMS, în calea planurilor industriei Big Pharma: „Datele de astăzi nu indică necesitatea rapelurilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
OMS, în calea planurilor industriei Big Pharma: „Datele de astăzi nu indică necesitatea rapelurilor”

Miercuri, Organizația Mondială a Sănătății a afirmat faptul că datele actuale nu arată că sunt necesare rapeluri ale vaccinurilor anti-Covid, susținând că persoanele vulnerabile la nivel mondial trebuie să fie vaccinate complet înainte ca țările să realizeze un rapel.

Comentariile OMS au avut loc chiar înainte ca guvernul american să anunţe că intenţionează să înceapă pună la dispoziţia americanilor rapeluri, pe scară largă, începând din 20 septembrie, având în vedere că numărul infecţiilor provocate de varianta Delta este în creştere, informează News.ro.

”Considerăm în mod clar că datele de astăzi nu indică necesitatea rapelurilor”, a declarat directoarea ştiinţifică a OMS, Soumya Swaminathan, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că sunt necesare mai multe cercetări în acest sens.

De asemenea, consilierul senior al OMS Bruce Aylward a spus, referindu-se la rapelurile administrate în ţările bogate , că ”există suficiente vaccinuri în lume, doar că nu merg la locul potrivit, în ordinea potrivită”.

Acesta a arătat că trebuie oferite câte două doze oamenilor din ţările vulnerabile, înainte să fie administrate rapeluri celor vaccinaţi complet.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea