// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Olimpia Candrea, medic primar de medicină generală în cadrul DSP Alba, premiată la Gala ”Feminitate și dăruire”

Olimpia Candrea, medic primar de medicină generală în cadrul DSP Alba, a fost nominalizată și premiată în cadrul Galei ”Feminitate și dăruire”, ediția a III-a, pentru activitatea de prevenție și de promovare a sănătății în județul Alba.

Asociația Femeilor din Alba a sărbătorit, în 8 martie, realizările femeilor din județul Alba, în cadrul Galei Premiilor „Feminitate și dăruire” ediția a III-a, 2017, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

”Ne bucură că Olimpia Candrea a fost premiată la categoria medici cu inițiative civice”, potrivit unui comunicat postat pe site-ul DSP Alba.

Olimpia Candrea lucrează din 1995 în programe de prevenție și de promovare a sănătății în județul Alba.

Organizatorii evenimentului au fost Consiliul Județean Alba, Centrul Cultural „Augustin Bena” din Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia si Asociația Femeilor din Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Olimpia Candrea, medic primar de medicină generală în cadrul DSP Alba, premiată la Gala ”Feminitate și dăruire”

  1. SRI 13.03.2017 la 9:41

    bravo moata din Albac!