Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Olanda intenționează reimpunerea unor restricții COVID-19, după o creștere puternică a numărului de cazuri noi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, Guvernul olandez a anunțat faptul că examinează posibilitatea impunerii unor măsuri pentru lupta împotriva COVID-19, în urma unei creșteri puternice a numărului de cazuri pozitive, la nivel național.

”Cred că această creştere puternică a numărului infecţiilor (cu noul coronavirus) este un motiv pentru a cere stafuri de urgenţă echipei de supraveghere epidemiologică”, a anunţat ministrul olandez al Sănătăţii Hugo de Jonge.

Olanda a ridicat cea mai mare parte a măsurilor anticovid la 26 iunie, în urma unei scăderi a contaminărilor şi după vaccinarea anticovid cu cel puţin o doză de vaccin a două treimi din populaţie, scrie News.ro.

Barurile, restaurantele şi discotecile au fost redeschise, însă bilanţul covid-19 s-a dublat în ultima săptămână şi a crescut la 8.000 de cazuri.

Bilanţul zilnic a crescut miercuri la 3.688 de cazuri de covid-19, auu anunţat autorităţile sanitare.

Aproximativ trei sferturi dintre aceste cazuri noi se înregistrează în rândul tinerilor, a precizat Hugo de Jonge, în contextul în care campania de vaccinare olandeză s-a concentrat asupra persoanelor în vârstă, iar majoritatea adulţilor tineri şi adolescenţilor nu a fost vaccinată.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea