Rămâi conectat

Politică Administrație

”OFL Alba premiază excelența”: Premii pentru elevii cu cele mai mari note la Bacalaureat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elena ignatOrganizația Femeilor Liberale pregătește un eveniment care se va desfășura după finalizarea examenului de Bacalaureat, în care să premiem absolvenții care iau nota cea mai mare, din fiecare liceu”, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă Elena Ignat, președinta OFL Alba.

Festivitatea care se va desfășura sub genericul ”OFL premiază excelența” va avea loc în jurul datei de 15 iulie iar premiile vor fi atractive, constând în sume de bani și obiecte precum enciclopedii, stick-uri de memorie, CD-uri.

Considerăm că este examenul de maturitate, un exament extrem de important, care din nefericire în ultimii ani are un procent de promovabilitate din ce n ce mai scăzut și atunci am considerat că este bine să-i recompensăm pe cei care obțin un loc întâi meritoriu la acest examen”, a mai spus Elena Ignat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea