Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL: Cornel Murg desemnat cu caracter temporar să exercite funcția de prefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, prin Hotărâre de Guvern, Gheorghe Feneșer a fost eliberat din funcția de prefect al județului Alba. În locul lui a fost desemnat, cu caracter temporar, Cornel Murg care, până în prezent a deținut funcția de subprefect.

facsimil prefectPotrivit unor surse din PNL, pentru funcția de prefect al județului Alba a fost propus și Dan Aurel Pricăjan, care între anii 2006 – 2009 a deținut funcțiile de subprefect și prefect de Hunedoara. Se pare că Guvernul a decis să-l numească pe acesta în funcția de subprefect al județului Alba.

Cornel Murg, în vârstă de 64 de ani, deține funcția de subprefect de Alba din 2012. El a mai ocupat această funcție în perioada martie – octombrie 2009.

A absolvit cu Diplomă de licență Institutul Politehnic Cluj-Napoca, Specialitatea Tehnologia Construcţiilor de Maşini și Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Specialitatea Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Profilul Inginerie Manageriala si Tehnologica. Are un Masterat sustinut la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii de Maşini, in specializarea Tehnologii moderne de fabricaţie a pieselor din materiale plastice și compozite. De asemenea, a urmat mai multe cursuri de perfecționare: “Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici”; “Pregătire în domeniul protecţiei civile”; “Organizarea și funcţionarea Administraţiei Publice Locale”; „Strategii privind Organizarea și Funcţionarea Administraţiei Publice în unitățile administrative teritoriale”; ”Managementul operaţiunilor de comerţ exterior”; „Managementul în Cooperaţia Mestesugărească”; „Organizarea și conducerea locurilor de muncă”; ”Protecţia proprietăţii industriale”.

În afara perioadei în care a lucrat în Prefectura Alba, Cornel Murg a fost angajat, între anii 1969 – 1988, la Uzina Mecanică Cugir; între 1998 – 2000 a fost preşedinte al Societății Cooperatiste Meșteșugărești „Șurianu” Cugir; între anii 2000 – 2004 a fost viceprimar al orașului Cugir; între anii 2004 – martie 2009 și octombrie 2009 – mai 2012 – din nou preşedinte – Societatea Cooperatistă Meșteșugărească „Șurianu” Cugir.

În plan politic, înainte de a fi numit pe funcția de subprefect, Cornel Murg a fost Președintele Organizației PSD Cugir. (Z.U.)

Sursa foto: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea