Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL| 136 de noi INFECTĂRI în județul Alba, în ultimele 24 de ore: LISTA localităților din care provin noile cazuri de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 9 decembrie 2020, în județul Alba s-au înregistrat 136 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, potrivit datelor de la Grupul de Comunicare Strategică.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge 10.904 la de persoane confirmate pozitiv, 8.891 de persoane vindecate și 280 de decese.

Marți, în Alba au fost prelucrate 886 probe (328 la SJU si 558 la DSP). Numărul total de teste efectuate pana în prezent în județ a ajuns la 130.534.

Localitățile din care provin cele 136 de noi cazuri:

Abrud – 2
Aiud – 8
Alba Iulia – 41
Blaj – 3
Câmpeni – 7
Cugir – 5
Ocna Mureș – 3
Sebeș – 12
Teiuș – 2
Zlatna – 3
Berghin – 1
Ciugud – 2
Crăciunelu de Jos – 1
Cricău – 3
Gârbova – 2
Ighiu – 3
Meteș – 1
Mihalț – 3
Roșia Montană – 2
Sâncel – 2
Șona – 1
Stremț – 2
Vințu de Jos – 1
+26 cazuri noi în focare identificat în trecut (din care 24 într-un camin de persoane vârstnice)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, este nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Vasile Torj, marele patriot bihorean născut în comuna Dușești, nu a lipsit nici anul acesta de la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vineri dimineața, când oamenii abia începeau să sosească la Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia, un domnul în etate, purtând mândru portul românesc și o pancartă, ieșea în evidență printre cei veniți să sărbătorească Ziua Națională în Cealaltă Capitală a românilor.

Deși are 74 de ani, bărbatul păstrează tradiția și an de an, cu binecunoscuta pancartă făcută chiar de el și ținută strâns în mână, se află din nou în orașul Marii Uniri pentru a transmite tuturor românilor un mesaj.

Pe pancartă are scris numele delegaților care au participat la Marea Unire, reprezentând satul Dușești, Bihor.

”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani, ai celor 8 mândri și demni români din Cercul electoral Țeica, pe care visul și idealul le-a purtat pașii la Alba Iulia, de 1 decembrie 1918, să făurească România Mare”, a transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare