Rămâi conectat

Sport

Oferte din eşaloanele superioare la Metalurgistul Cugir: D. Popescu dorit de Pandurii Tg. Jiu, Bactăr, de Luceafărul Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-102Metalurgistul Cugir are oferte pentru doi dintre jucătorii lui Călin Moldovan, doriţi în eşaloanelele superioare în această iarnă. Astfel formaţia din Liga 1 Pandurii Tg. Jiu îl vizează pe portarul D. Popescu, iar divizionara secundă Luceafărul Oradea este interesată de serviciile apărătorului central Bactăr, în cazul celor doi fiind în discuţii tocmai echipele de la care aceştia au ajuns în vară sub Drăgana.

Cei doi jucători au fost titulari în prima parte a Ligii a 3-a şi sunt jucători ce aparţin echipei cugirene, contractele fiind valabile până la finele campionatului.

Reprezentanţii Metalurgistului Cugir nu au refuzat dialogul cu Pandurii Tg. Jiu şi Luceafărul Oradea, dar deocamdată nu intenţionează să renunţe la D. Popescu (23 de ani) şi Bactăr (21 de ani).

Surse oficiale susţin că s-au purtat discuţii între cluburi, însă Metalurgistul Cugir nu ar agrea în acest moment o despărţire de D. Popescu şi Bactăr, în condiţiile în care lotul a suferit deja modificări, prin plecările a 4 jucători, Cocină, Varodi, Covaciu şi Torişte, produse la finele turului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea