Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ofertă de 100 de LOCURI DE MUNCĂ în Danemarca, la cules de mazăre. Unde trebuie trimise CV-urile

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cules de mazareCei care doresc să lucreze în străinătate au ocazia să participe la o selecţie pentru locuri de muncă în Danemarca, în domeniul agricol.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că ANOFM a primit o ofertă de 100 de locuri de muncă în Danemarca, pentru lucrători în agricultură, respectiv culegători de mazăre. CV-urile pot fi trimise până la data de 1 decembrie 2014, după care se va face o selecţie, iar culegătorii aleşi vor fi chemaţi la interviu. Perioada în care culegătorii vor lucra în Danemarca este  20 mai – 10 septembrie 2015.

Cerinţe loc de muncă: vârsta minimă 18 ani; experienţă în munca agricolă-avantaj; Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; Toleranţă şi respect pentru colegii din echipă; Onestitate şi responsabilitate în toate situatiile; Atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contributie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre munca se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected]. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 1 decembrie 2014. Instructiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie, la Slobozia. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea