Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Of, ce jale ai lăsat în urma ta, Cristi!”. Cine era tânărul care a murit în accidentul de la ieșire din Alba Iulia. În august, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 25 de ani a murit în urma unui tragic accident rutier petrecut, în noaptea de luni spre marți, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Din primele cercetări ale polițiștilor, tânărul ar fi adormit la volanul autoturismului și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Tânărul a rămas încarcerat și a murit la scurt timp de la producerea accidentului.

Vedeți și FOTO. Accident mortal pe DN1, aproape de Alba Iulia: Un tânăr a murit după ce a adormit la volan și a intrat frontal într-o autoutilitară

Victima accidentului se numea Cristian Crișan și era șofer pe camion. În luna august, tânărul din Oiejdea, comuna Galda de Jos, urma să împlinească 26 de ani.

Într-o postare de anul acesta pe rețeaua de socializare, Cristian făcea o referire la faptul că „o singură mișcare greșită poate provoca o tragedie”.

Pe camion am învățat că nici unul dintre șoferi nu s-a născut experimentat. Toți am pornit de jos niciunul nu a știut să conducă camionul, toți am fost egali odată. Toți am învățat și fiecare dintre noi mai are de învățat în fiecare zi câte ceva despre șoferie. Am învățat și m-am obișnuit cu ideea că viața noastră e în mâinile noastre și o singură mișcare greșită poate provoca o tragedie”, se arată în postare.

Într-o altă postare, Cristi transmitea următorul mesaj: ”Dacă într-o zi pasiunea mea O SĂ MĂ UCIDĂ, să nu plângeți, pentru că eu în acel moment O SĂ ZÂMBESC”.

Potrivit profilului său de Facebook, băiatul a studiat la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

Vestea tragediei i-a șocat pe cei dragi, care au lăsat mesaje de condoleanțe pe rețeaua de socializare:

Cristi, off ce jale ai lăsat în urma ta. Alături de îngeri…alături de Dumnezeu…sufletul este în Rai….Ai plecat mult prea devreme de pe această lume…ți-ai lăsat părinții și sora, care te-au iubit enorm. O durere mare..păcat…. Dumnezeu să te odihnească în împărăția Cerului”, a scris unul dintre apropiații lui Cristian într-un mesaj pe Facebook.

Dumnezeu să-l odihnească! un copil frumos, cu un suflet frumos. Un copil de la care am avut ce învăța și noi adulții. Dumnezeu să te odihnească Cristian, iar părinților putere și mângâiere”, este un alt mesaj.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs  în jurul orei 01.39. Tânărul de 25 de ani, din Galda de Jos, judeţul Alba, în timp ce a condus autoturismul , pe Drumul Naţional 1, la km. 375, pe raza municipiului Alba Iulia, judeţul Alba, în direcția de mers Alba Iulia – Sebeș, pe un sector de drum în aliniament, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de S.I., un bărbat de 51 de ani, din Deva, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, C.C. a decedat, iar S.I., conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la Spitalul judeţean Alba. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ucidere din culpa si vatamane corporala din culpa.

[nggallery id=4338]

.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea