Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident mortal pe DN1, aproape de Alba Iulia: Un tânăr a murit după ce a adormit la volan și a intrat frontal într-o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost rănit, iar un tânăr a murit, în noaptea de luni spre marți, după ce a adormit la volan și a intrat frontal într-o autoutilitară care venea din sensul opus de mers, pe DN1, aproape de Alba Iulia

În urma impactului, șoferul autoutilitarei s-a lovit la cap și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații și îngrijiri medicale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au declarat că tânărul (C.C.) care a murit în accidentul din noaptea de luni spre marți avea 25 de ani, era din Galda de Jos, și a condus un autoturism pe direcția Alba Iulia – Sebeș, pe un sector de drum în linie dreaptă, însă a adormit la volan, a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care venea din față.

Șoferul autoutilitarei (51 de ani) a încercat să evite coliziunea, însă nu a reușit și a lovit un pod de pe marginea drumului. Acesta transporta produse alimentare.

Tânărul a rămas încarcerat și a murit la scurt timp de la producerea accidentului.

Pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale mașinii a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Traficul rutier a fost blocat timp de circa o oră pentru efectuarea cercetărilor. Accidentul s-a produs pe DN1, aproape de cartierul albaiulian Oarda de Jos.

Citiți și ”Of, ce jale ai lăsat în urma ta, Cristi!”. Cine era tânărul care a murit în accidentul de la ieșire din Alba Iulia. În august, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere

UPDATE, comunicat IPJ Alba: La data de 18.07.2017,  în jurul orei 01.39, C.C, de 25 de ani, din Galda de Jos, judeţul Alba, în timp ce a condus autoturismul, pe Drumul Naţional 1, la km. 375, pe raza municipiului Alba Iulia, judeţul Alba, in direcția de mers Alba Iulia – Sebeș, pe un sector de drum in aliniament, adoarme la volan, pătrunde pe sensul opus si intra in coliziune cu o autoutilitara, condusă regulamentar de S.I., un bărbat de 51 de ani, din Deva, judeţul Hunedoara.

În urma accidentului C.C. a decedat iar S.I. a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la Spitalul judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ucidere din culpa si vatamane corporala din culpa.

În curs de actualizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea