Rămâi conectat

Curier Județean

Ocna Mureș: Un șofer băut, fără permis de conducere, a nimerit în șanț și și-a distrus mașina

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Ocna Mureş au fost sesizaţi, joi seara, prin numărul de urgenţă 112, că pe strada Andrei Mureşanu din oraș a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat avarierea unui autoturism.  

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marian M., de 44 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a condus un autoturism aflându-se în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe partea stângă a drumului. Totodată poliţiştii au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere care a fost anulat.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalului Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală” şi „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană al carei permis de conducere a fost anulat”, fapte prev. si ped. de art. 87, alin. 1 si  art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea