Rămâi conectat

Actualitate

OCNA MUREȘ: O firmă din Baia de Arieș va executa reparațiile podului de peste Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Podul rutier de la intrare în orașul Ocna Mureș va intra în reparații capitale. Contractul de lucrări a fost atribuit firmei SC Ceziana Star SRL din Baia de Arieș, care a câștigat licitația lansată de administrația locală oferind un preț cu aproape 15% mai mic decât valoarea estimată a lucrărilor.

Potrivit reprezentanților primăriei lucrările vor dura aproximativ 8 luni iar pe timpul acestora se va circula alternativ, pe câte o bandă.

Licitația a fost lansată în luna octombrie 2012, valoarea estimată a contractului fiind de 840.842 de lei (fără TVA). În urma unei expertize tehnice, administrația locală a considerat că este necesară reparația capitală a podului de peste Mureș unde nu s-a mai intervenit de când a fost construit, respectiv din anul 1986.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie Camera Deputaţilor a adoptat, marți, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier și vizează în principal inspecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea