Rămâi conectat

Sport

Obiectivele Viitorului Sântimbru în 2022: Cupa României și podiumul Ligii a 4-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 6 luni petrecute sub comanda antrenorului unirist Adrian Bicheși, Viitorul Sântimbru se bucură că iernează pe treapta a treia a podiumului în Liga a 4-a, obiectivul formației din Galtiu fiind să rămână în top “3” și la finele stagiunii.

Până în prezent sântimbrenii au rezolvat două achiziții: Goguța (CSU Alba Iulia) și G. Manciulea (Kinder Teiuș)

Sântimbrenii au strâns 26 de puncte în prima parte a campionatului și se vor bate cu alte 3 echipe pentru locul al 3-lea, Spicul Daia Română (25 de puncte), Energia Săsciori (24 de puncte) și Voința Stremț (23 de puncte), în vreme ce primele două clasate sunt la distanță mare: CSU Alba Iulia are 40 de puncte, iar Industria Galda de Jos – cu 7 mai puțin.

Dincolo de campionat, scopul nostru primordial este să cucerim trofeul județean al Cupei României. În Liga a 4-a ne propunem mai multe, să terminăm pe podium, dacă se poate să depășim Industria Galda și să fim prima echipă din județ care învinge pe CS Universitatea”, a anunțat președintele Adrian Hulea. 4 înfrângeri a suferit Viitorul Sântimbru în turul stagional, eșecuri legate: 0-2, la Aiud, cu Olimpia (etapa a 3-a) 0-2 cu CIL Blaj (acasă, etapa a 4-a), 1-2 pe “Cetate”, cu liderul (etapa a 9-a), 0-2 cu Industria Galda (acasă, etapa a 10-a).

Pe perioada vacanței, elevii lui Bicheși nu au întrerupt total activitatea, având săptămânal câte un antrenament, urmând ca de săptămâna viitoare ritmul să crească la 3 sedințe de pregătire în fiecare săptămână, în perspectiva reluării campionatului în primul weekend din martie. Nu vor fi multe jocuri de verificare, probabil 3, unul dintre acestea fiind în 16 februarie cu divizionara terță Viitorul Cluj, colegă în Seria a 9-a cu combatantele din Alba. În privința modificărilor din efectiv, până în prezent niciun jucător nu și-a exprimat dorința să plece, iar pe lista de achiziții sunt deja două nume: mijlocașul Bogdan Goguța (ce s-a despărțit de CSU Alba Iulia, originar din Sântimbru, fotbalist curtat și de Voința Stremț), și G. Manciulea (Kinder Teiuș), discutându-se și cu Dulă (tânăr de la GT Sport Alba Iulia, cel ce a marcat cel mai rapid gol al campionatului, în secunda 26 a jocului GT Sport – Hidromecanica Șugag). )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea