Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Oana Badea, primarul Aiudului după ce s-a vindecat de COVID: „Pentru mine vaccinul a făcut diferența”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oana Badea, primarul Aiudului după ce s-a vindecat de COVID: „Pentru mine vaccinul a făcut diferența”

După ce s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, Oana Badea, primarul municipiului Aiud, i-a mulțumit medicului care a tratat-o, spunând într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, că pentru ea vaccinul anti-Covid-19 a făcut diferența.

„Ieri mi-am făcut analizele de control post covid. Plămânii nu au fost afectați, iar analizele de sânge dovedesc eliminarea infecției. Nu există comparație cu analizele de la debutul bolii!!!

Întotdeauna am ales să respect ceea ce spune medicul. Și mi-a fost bine. De data aceasta, trebuie să-i mulțumesc doamnei doctor Lavinia Gombos pentru modul profesionist dar empatic în care m-a tratat.

Și să mă țin de cuvânt. Să spun public faptul că pentru mine vaccinul a făcut diferența.

Respect alegerile fiecăruia dintre semenii mei. Tocmai de aceea, mă aștept la respectarea alegerii mele de a mă vaccina, de a crede în medici, de a comunica public experiența mea cu boală acestui timp și din partea celor care au altă opțiune”, a scris Oana Badea pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea