O vacă și 1600 de lei a plătit un localnic din Purcăreţi celor care i-au înlocuit burlanele casei. A sesizat apoi Poliția!

Vineri 15 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unei fapte de înșelăciune în legătură cu care au fost sesizaţi cu două zile în urmă de către un cetăţean din localitatea Purcăreţi.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabili că în zilele de 5 şi 12 februarie a.c., G.G., de 35 de ani, din Pianu de Sus, judeţul Alba, împreună cu M.L., de 32 de ani din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, au înlocuit toate burlanele de la casa reclamantului, cu toate că, potrivit înţelegerii iniţiale, ar fi trebuit să înlocuiască doar o parte din ele.

La final, cei doi suspecţi i-au solicitat reclamantului suma de 7.000 de lei, din care victima a plătit 1.600 iar pentru diferenţă le-a dat suspecţilor o vacă.

Ulterior, reclamantul a realizat că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii lor activităţi infracționale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

madrid 17 martie 2013 at 19:27

ce stiri dai mai bogdane …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...