Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O vacă și 1600 de lei a plătit un localnic din Purcăreţi celor care i-au înlocuit burlanele casei. A sesizat apoi Poliția!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri 15 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unei fapte de înșelăciune în legătură cu care au fost sesizaţi cu două zile în urmă de către un cetăţean din localitatea Purcăreţi.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabili că în zilele de 5 şi 12 februarie a.c., G.G., de 35 de ani, din Pianu de Sus, judeţul Alba, împreună cu M.L., de 32 de ani din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, au înlocuit toate burlanele de la casa reclamantului, cu toate că, potrivit înţelegerii iniţiale, ar fi trebuit să înlocuiască doar o parte din ele.

La final, cei doi suspecţi i-au solicitat reclamantului suma de 7.000 de lei, din care victima a plătit 1.600 iar pentru diferenţă le-a dat suspecţilor o vacă.

Ulterior, reclamantul a realizat că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii lor activităţi infracționale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea