O tânără din Sebeş a obținut locul I la o secțiune a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

Paul Voicu - Primar 2020

Tânăra Ramona Goția, din Sebeș, a obținut locul I la Gala Naționala a Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea asistent social și îngrijiri acordate persoanelor vârstnice la domiciliu.

ELIT

Ramona este ambiţioasă, dedicată muncii sale şi vârstnicilor pe care îi îngrijeşte. Este tocmai modelul de urmat pentru tinerii asistenţi sociali și tocmai de aceea comunitatea locală şi conducerea Primăriei Sebeş au fost alături de ea şi au susținut-o, ajutând-o să strângă cât mai multe voturi și să ajungă la acest rezultat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ O tânără din Sebeş nominalizată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Primăria municipiului şi comunitatea locală alături de ea 

Mihail David - 2020

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este un eveniment organizat, în fiecare an, de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca şi la ediţiile trecute, Gala a celebrat în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioşi asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Evenimentul a avut loc în seara de 21 martie 2017, la Ateneul Român din București.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Bogdan 22 martie 2017 at 8:20

Opriti odata pentru totdeauna poluarea majora si cancerigena din Sebes !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...