Rămâi conectat

Ştirea zilei

O tânără din Sebeş a obținut locul I la o secțiune a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăra Ramona Goția, din Sebeș, a obținut locul I la Gala Naționala a Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea asistent social și îngrijiri acordate persoanelor vârstnice la domiciliu.

Ramona este ambiţioasă, dedicată muncii sale şi vârstnicilor pe care îi îngrijeşte. Este tocmai modelul de urmat pentru tinerii asistenţi sociali și tocmai de aceea comunitatea locală şi conducerea Primăriei Sebeş au fost alături de ea şi au susținut-o, ajutând-o să strângă cât mai multe voturi și să ajungă la acest rezultat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ O tânără din Sebeş nominalizată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Primăria municipiului şi comunitatea locală alături de ea 

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este un eveniment organizat, în fiecare an, de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca şi la ediţiile trecute, Gala a celebrat în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioşi asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Evenimentul a avut loc în seara de 21 martie 2017, la Ateneul Român din București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea