O tânără din Anglia, adoptată dintr-o casă de copii din Alba în anul 1990, își caută părinții naturali

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

”Încerc să iau legătura cu părinții mei naturali, pentru că am fost adoptată din România în 1990. Așa am ajuns în Anglia, la vârsta de 3 ani, după ce am stat într-un orfelinat din Alba”, ne-a scris tânăra C.G.. Ea spune că a știut întotdeauna că a fost adoptată, iar părinții care au crescut-o i-au spus că poate merge oricând în România, să afle mai multe despre originile ei, însă până acum nu a vrut, de teamă să nu-i supere.

S-a hotărât, totuși, după 29 de ani, să încerce să-și caute mama și tatăl care, spune ea, erau foarte tineri la momentul venirii ei pe lume, și ne-a cerut ajutorul prin publicarea unor informații despre ei, în speranța că vor fi chiar ei printre cititori, sau vor fi alți oameni care-i cunosc și pot să-i anunțe.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Din ce ne-a povestit ea și din documentele pe care ni le-a trimis, rezultă că s-a născut la Spitalul din Cugir, în data de 9 martie 1987 și a fost înregistrată cu numele G.A.C. Mama ei, care la acea vreme avea doar 17 ani și era elevă la Liceul Industrial din oraș, a fost transferată la Spitalul Județean din Alba Iulia, din cauza unor complicații post-natale. Autoritățile au considerat că ea nu are posibilitatea să-și îngrijească fetița, astfel că micuța a fost trimisă în orfelinatul din Alba Iulia.

În aceleași documente se arată că tânăra mamă (al cărei nume nu este menționat, precizându-se că locuia în Cugir), nu și-a vizitat deloc copilul și a fost de acord ca acesta să fie dat spre adoptie.

Câteva informații despre tatăl său a aflat tot din documente, mai exact din cel prin care bărbatul și-a dat acordul să fie adoptată. El se numește N.V.T., avea pe atunci 21 de ani și avea adresa de domiciliu în Ocna Mureș, iar paternitatea i-a fost stabilită printr-o hotărâre judecătorească pronunțată de Judecătoria Alba Iulia, în luna iunie 1987.

Precizăm că nu am putut publica numele părinților și adresele lor integral, însă dacă aceștia vor să ia legătura cu tânăra sau există persoane care îi cunosc, sunt rugați să ne scrie pe adresa de mail stiri@ziarulunirea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Silviu 2 mai 2018 at 14:26

Pentru linistea ta sufleteasca…cauta-I!
Dar eu te sfatuiesca sa-I lasi…daca nu te-au vrut atunci si nu ai fost recunoscuta numai in urma unui proces in instanta, inseamna ca, acum, s-ar putea sa vrea sa te vada si sa te cunoasca doar daca ai ceva sa le oferi..! Daca nu ai fost cautata de atata timp, sa nu te astepti sa gasesti decat inversul a ceea ce iti doresti! Si eu cred ca tu ai ganduri bune!

Comentariile sunt oprite