Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„O să te aștept cu un cuțit la colț. Am omorât şi pe tine te omor”: Polițiști din Alba, amenințați cu moartea chiar în sediul postului de poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„O să te aștept cu un cuțit la colț. Am omorât şi pe tine te omor”: Polițiști din Alba, amenințați cu moartea chiar în sediul postului de poliție

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, după ce a făcut scandal în postul de poliție Rurală Galda de Jos și a amenințat mai mulți agenți cu moartea.

La data de 27 octombrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Alba Iulia, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul, în data de 01.09.2023, în jurul orei 11:30, în timp ce se afla în incinta Postului de Poliţie Ighiu din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, cu intenţie, a adresat injurii, ameninţări cu moartea („O să vă prind eu şi o să vă omor pe amândoi, o să aflu unde locuiţi şi o să vă caut”), a încercat să lovească și a scuipat persoanele vătămate, agenţi de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţilor de serviciu.

Ulterior în jurul orei 12:00, la sediul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos a adresat ameninţări cu moartea persoanei vătămate, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i acestuia: „Te cunosc, ești copilul lui …, o să-ți arăt eu ție și la tatăl tău, o să vă dau foc la casă și la fermă”, precum și alte amenințări cu acte de violență, iar în jurul orei 13.30, a adresat amenințări cu moartea persoanei vătămate, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i acestuia „O să îți dau foc la fermă/ o să te aștept cu un cuțit la colț”, „eu nu te iert că am omorât un om, am omorât şi pe tine te omor”, ce ţi-o dau eu dacă te prind, de-ţi rup maxilarul, te prind în centru, fraiere, treaba ta…. îţi rup gâtul….”, „şi fii atent aicea, tu o să mori în Şard”.

În cauză nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este doar o fază a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea