O primărie din Alba, pregătită să facă față coronaviruslui. Primarul a dispus achiziționarea a două ”pistolete termometru cu infraroșu!

Paul Voicu - Primar 2020
O primărie din Alba, pregătită să facă față coronaviruslui. Primarul a dispus achiziționarea a două ”pistolete termometru cu infraroșu care pot detecta temperatura corpului uman de la distanță!

Primăria din Șpring, județul Alba se pregătește pentru orice eventualitate, inclusiv pentru a ”detecta” din timp, de la distanță, persoanele care prezintă stări febrile. Primarul a dispus achiziționarea a două ”pistoale” termometru cu infraroșu care pot detecta temperatura corpului uman de la distanță. Postarea edilului este însoțită de o fotografie elocventă în care sunt menționate măsuri pentru a reduce riscul de infecție cu coronavirus.

”Atentie la…neatentie ! Primăria Spring a dispus achiziționarea a două ,,pistolete” termometru cu infraroșu, care pot detecta temperatura corpului uman de la distanță de 10 cm ( fără contact direct) , cu care va dota cabinetul medical al primăriei și școala gimnazială…Vă rugam , ca in cazul in care starea de sănătate a dvs sau a unui membru de familie prezintă stări febrile sa nu ezitați să ne contactați.

ELIT

Pana atunci, atentie mărită la igienă!” a scris primarul comunei Șpring, Daniel Gheorghe Rusu pe pagina sa de socializare.

Foto, cu titlu de exemplu: pistolete infrared cu termometru

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...