O nuanţă de portocaliu-piersică uşor aurie, care denotă optimism, a fost aleasă culoarea anului 2019

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Living Coral, o nuanţă de portocaliu-piersică uşor aurie, care denotă optimism, a fost aleasă de Pantone drept culoarea anului în care tocmai am intrat.

Experţii Pantone aleg de 19 ani culoarea ce exprimă cel mai bine spiritul perioadei. Acum, au decis să îşi îndrepte atenţia asupra nuanţelor din ocean. Spre deosebire de anul trecut, când a fost aleasă o nuanţă întunecată de UltraViolet, Living Coral înseamnă energie, reconectarea cu natura, scrie News.ro.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Influenţa de anul acesta a fost mediul înconjurător”, a explicat Laurie Pressman, vicepreşedinte al unei unităţi Pantone. „Am avut în minte frumuseţea pe care o vedem în natură şi importanţa ocrotirii mediului. Gândiţi-vă la recifele de corali care adăpostesc şi susţin viaţa marină şi iată că încep să dispară”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pressman a explicat faptul că alegerea anuală făcută de Pantone nu este o previziune a trendului. „Este o reflecţie a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”.

Ea a precizat că nuanţa a apărut deja pe podiumurile de modă, mobilă, branding corporatist şi la nivel online încă din 2018.

Sursa Digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419