Rămâi conectat

Sport

O nouă revenire la Unirea Alba Iulia: fundașul Adrian Potopea (Performanța Ighiu)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această vară se poartă revenirile la Unirea Alba Iulia: exemple în acest sens fiind Vitinha (Bulgaria), S. Mureșan (Industria Galda, însă se mai discută) și Cl. Oara (Performanța Ighiu). Ultimul pe listă este fundașul Adrian Potopea (28 de ani), fostul căpitan al Performanței Ighiu, așteptat în această seară la antrenamente.

De altfel, dinspre gruparea ighiană, ce poate fi considerată deja fostă divizionară terță, vine “grosul” campaniei de achiziții: Sporea, Petruse, Cl. Oara și Szigmond, pe listă fiind și E. Crișan (în recuperare după accidentare). Alte nume sunt Hidișan sau Cl. Marcu, dar încă există probleme de rezolvat în privința acestora.

Juniorul Tiberiu Mărginean de la Sportul Petrești a lăsat o impresie deosebită în disputele de verificare și reprezintă o variantă în efectivul viitoarei stagiuni pentru antrenorul Adrian Bicheși, iar în contrapartidă Ludwig (ce aparține de Performanța Ighiu) poate primi dezlegarea pentru echipa de Liga a 4-a (unde a fost împrumutat returul precedent). O problemă pentru “alb-negri” a devenit S. Iacșa, fotbalistul care nu s-a mai prezentat la antrenamente, invocând diverse motive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea