O nouă revenire la Unirea Alba Iulia: fundașul Adrian Potopea (Performanța Ighiu)

În această vară se poartă revenirile la Unirea Alba Iulia: exemple în acest sens fiind Vitinha (Bulgaria), S. Mureșan (Industria Galda, însă se mai discută) și Cl. Oara (Performanța Ighiu). Ultimul pe listă este fundașul Adrian Potopea (28 de ani), fostul căpitan al Performanței Ighiu, așteptat în această seară la antrenamente.

De altfel, dinspre gruparea ighiană, ce poate fi considerată deja fostă divizionară terță, vine “grosul” campaniei de achiziții: Sporea, Petruse, Cl. Oara și Szigmond, pe listă fiind și E. Crișan (în recuperare după accidentare). Alte nume sunt Hidișan sau Cl. Marcu, dar încă există probleme de rezolvat în privința acestora.

Juniorul Tiberiu Mărginean de la Sportul Petrești a lăsat o impresie deosebită în disputele de verificare și reprezintă o variantă în efectivul viitoarei stagiuni pentru antrenorul Adrian Bicheși, iar în contrapartidă Ludwig (ce aparține de Performanța Ighiu) poate primi dezlegarea pentru echipa de Liga a 4-a (unde a fost împrumutat returul precedent). O problemă pentru “alb-negri” a devenit S. Iacșa, fotbalistul care nu s-a mai prezentat la antrenamente, invocând diverse motive.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Albania 8 august 2018 at 11:31

A venit si zidarul daca tot a venit seful de santier (Armando)

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...