Rămâi conectat

Actualitate

O nouă RĂSTURNARE de situație: PMP ar rata intrarea în Parlament la circa 2900 de voturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

PMP spera în continuare să treacă pragul electoral de 5% cu voturile din Diaspora, deoarece voturile acestora cumulaseră puțin sub 5%, dar lucrurile nu se îndreaptă spre această direcție.

Traian Băsescu a dat luni înainte de prânz semnalul pe Facebook: voturile din Republica Moldova pot duce PMP în Parlament. Ulterior, tot Băsescu revenea într-un comentariu: „Să vedem dacă va fi de ajuns.”

De ajuns nu a fost potrivit surselor din BEC. PMP mai avea nevoie de doar 2900 de voturi, dar a luat doar 349 voturi din ultimele numarători din secțiile pentru votul prin corespondență. Astfel, înfrângerea este una la limită, dar suficientă pentru a transforma PMP în istorie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare