O nouă amânare în dosarul crimei comise de albaiulianul Mihai Pandelea. Tatăl defunctei își caută avocat

Paul Voicu - Primar 2020

Tribunalul Alba a amânat judecarea cauzei în primul termen în dosarul crimei din blocul M3, din Alba Iulia, în care albaiulianul Mihai Pandelea este acuzat de uciderea unei tinere de 23 de ani originară din Drobeta Turnu Severin, pentru data de 4 iulie.

mihai pandelea”Soluția pe scurt: la cererea moștenitorului persoanei vătămate, în vederea angajării unui apărător ales, studierii cauzei și precizării laturii civile, amână cauza la data de 4 iulie 2016”, arată Tribunalul Alba.

ELIT

Aceasta este a doua amânare. Tribunalul Alba a mai amânat judecarea cauzei deoarece nu a fost îndeplinită legal procedura de citare a tatălui victimei, Tănăsie Constantin, iar prezența acestuia la proces este obligatorie.

La începutul lunii februarie a acestui an, o crimă comisă într-un apartament din Blocul M3 din Alba Iulia a atras atenția opiniei publice, atât din cauza cruzimii cu care s-a produs fapta, dar și din cauza vârstei celor implicați – 23 de ani, victima și 26 de ani, agresorul, care și-a recunoscut vina imediat după ce a fost prins, iar acum este judecat pentru omor și furt calificat.

Mihail David - 2020

În dimineața zilei de 3 februarie 2016, Alina Bianca Tănăsie a fost găsită, fără suflare, căzută pe podeaua din dormitor. Pe corpul său s-au găsit multiple plăgi înjunghiate, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că din apartament lipsesc mai multe bunuri. La scurt timp, anchetatorii l-au depistat și pe făptaș, Mihai Răzvan Pandelea, un tânăr de 26 de ani, din municipiu, care a recunoscut totul și a povestit, pas cu pas, ce s-a întâmplat.

*Și-a cunoscut victima în luna iulie 2015 și până la comiterea faptei s-a mai întâlnit de 3 ori cu ea

Potrivit rechizitoriului aflat în dosarul de judecată, victima îşi câştiga mijloacele financiare, practicând prostituţia, venind în acest scop în municipiul Alba Iulia împreună cu concubinul ei, din Arad, unde a locuit în chirie pe perioada anilor 2010 – 2015. În Alba Iulia, ea a închiriat apartamentul din blocul M10, iar clienţii îi racola prin intermediul unor site-uri de pe internet, unde posta cu pseudonimul ”Mira” fotografii cu ea şi numerele de telefon la care poate fi găsită.

Citește și RECHIZITORIU: Mihai Răzvan Pandelea și-a înjunghiat victima de 25 de ori. ”FILMUL” crimei din blocul M3, din Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Vali 8 iunie 2016 at 11:05

Hai lasati-l liber nu mai tot frecati menta atata…

liviu 8 iunie 2016 at 12:47

Pe cine sa lase liber?Pe asemenea om daca se poate numii asa

Maria Elena 8 iunie 2016 at 23:32

Pentru numele lui Dumnezeu, închideți-l odată, ce e cu atât de multe amânări?? Nu e posibil asa ceva. Chiar nu se găsește niciun avocat care sa îl condamne pe acest criminal cu sânge rece??? Domnilor avocați va va rugam faceți ceva cu acest om! Nu îl lăsați sa scape!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...