Rămâi conectat

Actualitate

O firmă medicală din România anunță suspendarea gratuității pentru ucraineni. „Toți cei care au cerut ajutorul erau în mașini de lux”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O firmă medicală din România anunță suspendarea gratuității pentru ucraineni. „Toți cei care au cerut ajutorul erau în mașini de lux”

OK Medical anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, argumentând că „trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile clinicii au făcut-o „din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”.

„Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict”, scrie pe pagina de Facebook a centrului medical.

OK Medical comunică public „suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni”.

„Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, precizează reprezentanţii clinicii.

Un alt anunţ este cel conform căruia „TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecţiei cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE şi de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toţi furnizorii privaţi de servicii medicale de pe teritoriul României”.

Şi manangerul OK Medical, Mihail Lala, a scris pe Facebook pe acest subiect.

„De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decat civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor. Da… ştiu… erau nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi…Atât!”, afirmă Lala.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea