Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O firmă din Alba Iulia caută ŞOFERI DE CAMION pentru Germania. Află mai multe DETALII

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

camionSunteţi interesat de o schimbare? Doriţi un loc de muncă sigur şi de perspectivă în Germania? Atunci îndepliniţi una din cerinţele noastre.

Căutăm  Şoferi de camion clasa C/E Pentru Germania. Oferim locuri de muncă la diferite firme de logistică din top 10 Germania.

Cursul de limba germană se organizează în Alba Iulia pe o durată de 3 luni în baza unui contract care asigură şi un venit pe perioada de şcolarizare. Cursul se încheie cu un test la nivel A2, care constituie şi baza pentru contractul de muncă cu angajatorul din Germania.

Locurile de muncă sunt preponderent în partea de Vest-Nord Vest a Germaniei, iar angajatorii oferă sprijin în găsirea de locuinţă, cursuri de limba  germană pentru aprofundare şi sprijin pentru membrii familiei.

Modelul de salarizare este acelaşi ca şi pentru şoferii germani şi vi se prezintă detaliat încă de la semnarea contractului de şcolarizare.
Carnet de conducere CE este obligatoriu şi de preferat cel puţin un an experienţă. Preferabil candidaţi care vorbesc cel puţin o limbă străină pe lângă limba română.

Ne dorim candidaţi cu abilităţi tehnice, motivaţi să performeze într-un mediu de muncă occidental, şi cu o puternică dorinţă de schimbare. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie telefonic. CV-ul dumneavoastră îl depuneţi pe cale electronică la adresa menţionată mai jos. Rhenus Midi Data Romania SRL, Herrn Valentin Binder, Strada Regina Maria 2, RO-510166 Alba Iulia, Telefon +40 358 223 002,  sau Mail [email protected], www.rhenus.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea