O femeie născută în Alba Iulia, ajunsă într-un orfelinat, își caută părinții naturali cu ajutorul rețelei de socializare

O femeie născută și abandonată în spitalul din Alba Iulia, în urmă cu 36 de ani, ajunsă apoi într-un orfelinat din Târgu Mureș de unde a fost adoptată de o familie, își caută părinții naturali cu ajutorul rețelei de socializare.

”Căutăm familia tinerei adoptate, Biro Lili, născută în data de 31 iulie 1982, la Alba Iulia, județul Alba”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, prin intermediul căreia mai multe cazuri au fost rezolvate în ultima perioadă.

Tot acolo, femeia care își căuta părinții naturali și care acum este stabilită în Irlanda, și-a prezentat povestea:

“La scurt timp după naștere am fost transferată la orfelinatul din Târgu Mureș. În fotografia alb negru sunt eu când am fost adoptată de către părinții mei Aurel și Lina. Din păcate dânşii nu mai sunt în viață de mulți ani. În prezent, am 36 de ani, sunt căsătorită, am 3 copii și sunt stabilită în nordul Irlandei. Doresc așa de mult să-mi găsesc familia biologică! Nu cunosc numele părinților mei biologici dar poate că cineva cu numele de familie Biro mă recunoaște. Vă mulțumesc pentru orice mic ajutor pe care mi-l puteți oferi și vă rog să îmi fiți alături cu o distribuire a postului, care poate va ajunge la persoana care îmi cunoaște povestea‘’, a scris Lili. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...