Rămâi conectat

Actualitate

O femeie din România care a născut în ambulanță își va boteza copilul cu numele paramedicului care a salvat-o

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din România care a născut în ambulanță își va boteza copilul cu numele paramedicului care a salvat-o

O femeie din Teleorman care a născut într-o ambulanță aflată în drum spre spital își va boteza copilul cu numele paramedicului care a asistat-o. Ea a luat decizia după ce, împreună cu bebelușul, a ajuns în siguranță la spital, anunță Mediafax.

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 37 de ani a născut într-o ambulanță a SMURD Videle în timp ce se îndrepta către spital.

Femeia a fost asistată la naștere de o asistentă a Serviciului de Ambulanță Teleorman și de trei paramedici de la SMURD.

Mama și copilul au ajuns sănătoși la spital, iar evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a IGSU.

„Aventura s-a încheiat cu bine, copilul și mama fiind aduși la spital sănătoși, de unde au fost preluați de personalul medical. Mămica băiețelului le-a mulțumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri: Ce nume vreți să-i puneți băiețelului? – Dan, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!”, scrie în mesajul publicat pe pagina IGSU.

Femeia și bebelușul se află la Spitalul Județean Alexandria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea