O femeie din Alba, infectată cu COVID-19, aflată în carantină, a fost găsită în județul Mureș: S-a ales cu dosar penal

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O femeie din municipiul Alba Iulia este cercetată penal după ce a plecat de la adresa unde era carantinată ca urmare a diagnosticării cu virusul COVID-19. Femeia a fost găsită pe raza unui sat din judeţul Mureş.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia:

USR - Alegeri parlamentare 2020

În supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat la data de 19 octombrie 2020 dosarul penal cu nr. 2651/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că: În data de 14 octombrie 2020, organele de poliţie au constatat că o persoană de sex feminin nu se afla la adresa de domiciliu din municipiul Alba Iulia, unde era carantinată ca urmare a diagnosticării cu virusul SARS-CoV-2, fiind ulterior identificată pe raza unui sat din judeţul Mureş.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419