Rămâi conectat

Ştirea zilei

O familie din Alba Iulia a dat Cealaltă Capitală pe o comună din Moldova

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie din Alba Iulia a dat Orașul Marii Uniri pe o comună din Botoșani

Palatul principilor din Alba IuliaLa o lună de când primarul comunei botoșănene Concești, Costel Nazare, a lansat în toată țara oferta de locuințe gratuite familiilor cu mulți copii, cu condiția să se stabilească la el în localitate, 5 familii s-au instalat deja în casă nouă, una dintre ele fiind din Alba Iulia. În total, strămutații au nu mai puțin de 33 de urmași. În afară de ai noștri, deveniți acum ai lor, au luat calea Moldovei și familii din Alba, Hunedoara ori Constanța. Acum, edilul din Concești îi va ajuta pe părinți să își găsească și un loc de muncă.

La inedita inițiativă a lui Costel Nazare, casele rămase fără proprietari de pe raza comunei au fost renovate, iar cererile continuă să curgă. “Oamenii care vor veni în comuna noastră cu siguranță vor avea unde să lucreze. Casele au condiții foarte bune. Am discutat cu proprietarii, aceștia sunt dispuși să le vândă. Cinci familii s-au mutat deja în locuințe și avem peste 40 de cereri pentru locuințe de la familii din toată țara.

Noi am luat legătura și cu două fundații care ne vor ajuta și ne vor oferi informații despre familiile care vor să se mute la noi în comună”, a spus primarul comunei Concești. Pe viitor autoritățile locale au de gând să construiască între șase și zece case pentru aceeași cauză: de a atrage familii cu copii în comună. În momentul de față mai sunt cinci case puse la dispoziție pentru familiile doritoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea