Rămâi conectat

Ştirea zilei

O elevă de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, premiul I cu nota 10 la olimpiada națională de religie greco-catolică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calificată pentru al patrulea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de religie greco-catolică, eleva sergent major Ioana Tomoiagă, de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, a atins vârful performanței la această disciplină, cucerind premiul I la faza pe țară a competiției găzduite în această lună de liceul militar albaiulian, cu nota 10.00.

La ediția din 2018, maramureșeanca obținuse premiul III în competiția de la București, câștigată anul trecut de colegul ei, Marian Luca. Pentru succesele ei, Ioana Tomoiagă a primit aprecieri la superlativ din partea Comisiei Centrale, conduse de pr. conf. univ. dr. William Bleiziffer. În 2017, ea a făcut parte din delegația colegiului militar albaiulian care a fost primită de președintele României, Klaus Iohannis, și de șeful Statului Major General al Armatei, g-ral. Nicolae Ciucă, care i-au felicitat pe olimpicii liceului comandat de col. Marcel Domșa.

Tot la olimpiada de religie catolică din acest an, Roberto Nicolae Duță (X), elev la Liceul Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare” Blaj, a fost răsplătit cu mențiune, ne-a declarat Nicoleta Butuza, purtătorul de cuvânt al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

La Olimpiada Naţională de Religie – cultul catolic, au participat 199 de elevi din 21 de judeţe ale ţării, dintre care 160 de elevi din clasele V-XII, profil teoretic şi 39 de elevi licee vocaţionale, clasele IX-XII. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea