Rămâi conectat

Cultură Educație

O bibliotecă pentru copiii din Munții Apuseni va fi dotată în urma campaniei “Gătesc pentru o carte” a companiei Transavia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campania „Gatesc pentru o carte” a fost initiata de compania Transavia, liderul pietei de carne de pui din Romania, ca urmare a situatiei in care se afla copiii din clasele primare si gimnaziale din din satucul Ponorel, Muntii Apuseni.

 

campanie-transavia-gatesc-pentru-o-carteDornici sa deprinda cat mai multe cunostinte, elevii se confrunta cu lipsa cartilor, precum si a unui spatiu corespunzator de depozitare a acestora.

 

De mai multi ani, doamna Georgeta Pogan, o bibliotecara dintr-o comuna invecinata vine in sprijinul lor parcurgand o data pe saptamana distanta de peste 7 km dus-intors, pe jos, cu carti pregatite pentru cei peste 50 de elevi. In acest fel ea este alaturi de ei si ii ajuta sa aiba o baza de lecturi necesare pentru varsta lor.

 

In Romania exista multe zone defavorizate unde accesul la educatie este dificil, de aceea compania Transavia si-a propus sa continue proiectele dedicate sustinerii educatiei si sa aduca acum un ajutor real copiilor care locuiesc in satul Ponorel.

 

„Atunci cand am aflat povestea copiilor din satul Ponorel si a doamnei bibliotecare am fost impresionati si nu am putut ramane indiferenti. De-a lungul timpului ne-am propus sa realizam proiecte sustenabile, iar educatia este o arie in care vrem sa ne implicam de fiecare data. Vom dota biblioteca din sat cu toate cartile necesare si speram sa avem sustinerea celor care apreciaza si utilizeaza produsele noastre.”, au declarat reprezentantii companiei Transavia.

 

Deoarece Transavia activeaza in industria alimentara si ofera produse de cea mai buna calitate pentru o alimentatie sanatoasa, si-a propus sa implice in aceasta campanie consumatorii, dar si pasionatii de gatit, invitandu-i sa gateasca si sa impartaseasca retetele lor preferate cu carne de pui pe pagina de Facebook. Astfel, o reteta gatita va fi echivalentul unei carti donate copiilor din satul Ponorel, Muntii Apuseni.

 

Campania “Gatesc pentru o carte” se va desfasura in perioada 18 noiembrie -2 decembrie 2015. Fotografiile cu retetele gatite pot fi incarcate pe pagina de Facebook Transavia Toate Cele bune folosind htagul #gatescpentruocarte. Cei care se vor implica in acest proiect vor avea sansa de a castiga carti de bucate semnate de cunoscutul jurnalist si scriitor Radu Anton Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea