Rămâi conectat

Actualitate

O bătrână din Stremț a ars de vie în propria locuință. I-au luat foc hainele încercând să aprindă focul în sobă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri 27 februarie, orele 13.35, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 78 de ani din satul Geoagiu de sus – comuna Stremț a fost găsită decedată în baia locuinţei sale.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare la faţa locului, ocazie cu care a constatat că victima, era căzută în baia locuinţei, având hainele arse şi prezenta arsuri la nivelul membrelor inferioare, superioare, cap şi torace, pe cca. 70 % din suprafaţa corpului.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că femeia a încercat să aprindă focul iar din cauza neatenţiei i-au luat foc hainele, motiv pentru care s-a dus în baia locuinţei pentru a şi le stinge însă a căzut între cadă şi boiler, loc în care a fost găsită decedată.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Alba Iulia, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea