Nunta la care fostul șef al IPJ Bihor a fost socru mare, întreruptă de polițiști. Evenimentul avea peste 300 de invitați

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În baza controalelor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, polițiștii din Oradea au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au descoperit 350 de persoane la nunta fiului fostului adjunct al Poliției Bihor, Eugen Boc, arată ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, petrecerea a început la ora 17, iar echipajul de control, din care făceau parte polițiști, reprezentanți ai ITM și ai DSP Bihor, a descins la sala de evenimente în jurul orei 21, când deja cheful era în toi.

ELIT

Potrivit ebihoreanul.ro, după ce i-au numărat pe invitați și au descoperit la eveniment participă 350 de persoane, polițiștii i-au amendat pe patronii localului cu 15.000 de lei și au deschis dosar penal.

În jurul orei 21.00, polițiștii oradeni s-au autosezizat la un local de evenimente din municipiul Oradea, se desfășura un eveniment privat (nuntă) la care nu erau respectate prevederile legale privind numărul total de participanți (50 de persoane în interior/100 pe terasă), constatându-se prezența la respectivul eveniment a peste 300 de persoane”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

FOTO: arhiva

Sursa: ziare.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419