Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Slujba de căsătorie s-a oficiat duminică, la biserica Sf. Ilie din Sinaia

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit, duminică, la Sinaia cu Alina Binder la biserica Sf. Ilie. Nunta a fost oficiată de ÎPS Calinic, Arhiepiscopului Argeşului şi Muscelului, dar şi de un sobor de preoţi.

Rochia miresei a fost simplă, după modelul Reginei Maria, cu trenă, cu voal foarte lung, regal. Pe rochie s-au regăsit motive săsești.

ELIT

Mirele a purtat un costum gri, creat special pentru el de un designer român.

Cununia religioasă a început la ora 14.30. Ceremonia a putut fi vizionată în direct pe un ecran gigant amenajat în faţa lăcaşului de cult.

După ieşirea din biserică, miri s-au îndreptat spre Cazinoul din Sinaia unde are loc o recepţia la care sunt invitate peste 200 de persoane, în mare parte de peste hotare.

Membrii Familiei Regale din România nu vor participa la nuntă. Sora fostului principe Nicolae a fost singurul reprezentant al familiei, prezent la nuntă. Aceasta este domnişoara de onoare a miresei, iar fratele Alinei este cavalerul mirelui.

Cel mai aşteptat moment al zilei va fi celebrul sărut din balcon, pentru că Alina şi Nicolae au promis că la ora 16.30 vor ieşi pe tereasa Cazinoului pentru a saluta turiştii care vor veni să-i vadă şi care vor avea acces în Parcul Central al staţiunii.

Participanții au fost nevoiți să respecte dress-code-ul și să poarte femeile, ținute cu rochie de zi și pălărie, iar bărbații uniformă, ținută elegantă de zi sau costum de zi.

Drumul de la biserică până la Cazino va fi traversat de cuplul de miri într-o caleaşcă albă adusă special din Italia, iar alaiul de nuntă va fi deschis de junii Braşovului, îmbrăcaţi în straie de sărbătoare.

Sursa: antena3.ro

 

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...