Rămâi conectat

Curier Județean

Nuntă de pomină într-un local de lângă Alba Iulia. Zeci de persoane, la spital cu toxiinfecție alimentară

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02De vineri până sâmbătă, 36 de persoane din județul Alba s-au prezentat la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au consumat alimente la o nuntă organizată joi, într-un local de lângă Alba Iulia. Reprezentanții secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au spus că numărul cazurilor ar putea crește, iar până sâmbătă seara, 11 persoane au rămas internate.

Petrecerea a fost organizată de un cuplu venit din Spania, iar printre invitați s-au aflat persoane din mai multe județe: Cluj, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Timiș și Alba (Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud). Din primele cercetări se pare că preparatele care le-au pus ”capac” invitaților au fost din pește, aceștia acuzând dureri de cap, grețuri, diaree, stări de febrilitate și frisoane.

Din unele informații se pare că la localul cu pricina s-a deplasat o echipă a Direcției Sanitar Veterinare și a Direcției de Sănătate Publică Alba, pentru prelevări, iar în cursul următoarelor zile se va stabili cu exactitate cauzele îmbolnăvirii.

Conform unor surse, la nunta de joi seara au participat 160 de consumatori, iar persoane internate s-ar afla și la spitalele din alte județe.

Este de precizat faptul că, până la această oră (21.00), reprezentanții DSP Alba și DSVSA Alba nu au comunicat nicio notă oficială.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea